Gå til innhald

chillout!

juli 14, 2014

har du ferie? eller har du som meg nedteljing til late dagar der du kan gjera akkurat kva du vil? kanskje du allerede har byrja på jobb igjen og kan nyte fine før- eller ettermiddagar i solfylte noreg?
uansett, dersom du oppheld deg i bergen, oppmodar eg deg til å ta turen innom reisekaféen chillout midt i sentrum (torggaten 11, like ovanfor torgallmenningen). der kan du oppdatere deg på det nyaste innan reiseutstyr, bøker, kart, sko osb. du kan også nyte god mat og drikke, og ikkje minst -du kan no sjå nokre av reisebileta mine på storskjermen deira.
ta turen til chillout!
chillout på tripadvisor

2 kommentarar leave one →
  1. Marianne permalink
    juli 16, 2014 11:31 pm

    yeeeeeeeeeeeeeeeeey!!! supa-cool!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: