Gå til innhald

nedteljing pågår

juli 10, 2014

det er over to månader sidan me var på reise sist, og snart har me sommarferie og ei ny reise ventar. om åtte dagar set me kursen mot baskarland (eller baskerland om du vil). eit stykke spania me har hatt lyst til å besøkja lengje. det ligg heilt mot nord ved biscayabukta, og den kjende pilgrimsruta mot santiago de compostela går forbi her. me tek fly til bilbao, og har ein leilighet som står og ventar på oss i san sebastian. denne byen likar å kalla seg både europa -og verda, sin mathovudstad. me skal med andre ord ikkje svelta her, og har allerede bestilt bord på to restaurantar. me har ikkje lest oss så mykje opp på destinasjonen denne gongen. iallefall ikkje så mykje samanlikna med tidlegare turar. me har ein visjon om å ta «skikkeleg ferie» denne gongen. slappa av, nyta livet og ta ting litt på sparket. etter fem netter i san sebastian tar me gjerne ein tur til biarritz, eller vindistriktet rioja, eller kanskje til pyreneane. vegen vert til medan me går!

No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: