Gå til innhald

reis med meg på instagram!

august 12, 2013

no kan du følgja tante reisande åse på mobilen din! last ned appen instagram, eller om du allereie har den –søk opp tantereisandeaase (i eitt ord). det er ikkje alltid at alle bileta eg tar på ei reise finn vegen til bloggen, så dersom du vil sjå litt meir av reisene er dette ein fin måte å følgja med på. dessutan kjem dei nok ut mykje raskare og hyppigare enn blogginnlegga. men fortvil ikkje –det vil sjølvsagt ikkje gå på bekostning av bloggen! den vil bestå som før.
håpar me sjåast på instagram då!

No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: