Gå til innhald

«kofferten pakka..

juni 22, 2012

..og neglan e lakka, nu sitt æ på toget» -fritt etter lynni treekrem.

flatt landskap mil etter mil. ein liten småby her og der, eit falleferdig hus, eit slott, ein lavendelåker. me sit på toget frå paris til la rochelle. turen byrja frå bergen med fly klokka 10.40. ikkje noko asian vegetarian hindu mat å få der, men ein ganske tam pastasalt med laks. pluss for oppfinnsamheita, men hugs å leggje ved litt salt. etter all reklameringa for wifi ombord i flya sine bør ein jo kunne forvente nettop dette -trådlaust nett. men den gong ei. og eg som hadde tenkt å reiseblogge. på orly flyplassen oppdaga me at kameraet låg att inne på flyet. etter å ha fått bagasjen vår klarte me å lokalisere kameraet med god hjelp av dama i bagasjeinformasjonen. det var då på veg attende til bergen. det vil med andre ord bli lite bilder frå denne turen. men berre på minnekortet. litt på etterskudd kom me oss inn til byen og stasjonen montparnasse. me rokk akkurat direktetoget til la rochelle. utanom at togmotoren stoppa opp i omlag 20 minutt og me vart ståande stille har det vore ei svært komfortabel reise så langt. gode seter og god plass. men ikkje nett her heller. i la rochelle har me bestilt hotell til måndag, deretter reiser me til øya île de ré og blir der til torsdag. dei fire siste dagane står opne. me gler oss, og har allereie senka skuldrane betrakteleg!

6 kommentarar leave one →
 1. ingunn permalink
  juni 23, 2012 8:13 am

  Synd med kameraet» men gleda meg til å høyre meir fra turen! 🙂

 2. juni 23, 2012 4:57 pm

  Om jeg av en eller grunn hadde blitt plassert i en lavendelåker (eller eng om du vil) så tror jeg ikke du hadde fått meg bort derifra. Godt å høre at kameraet er i trygge hender!

  • juni 24, 2012 4:15 pm

   eg elska også lavendel heilt til eg åt meg kvalm på lavendel-is på ein lavendelgard i australia. no har eg eit meir avbalansert forhold til det…

 3. juni 26, 2012 9:19 pm

  Lavendel-IS? Hmm.. Jeg har fått dilla på tyggis fra apoteket med smak av grønn te og tidligere nevnte lavendel.

 4. juni 30, 2012 9:57 pm

  så lengje du ikkje svel

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: