Gå til innhald

gratulerar med dagen!

mai 17, 2012

å vakne til det absolutte stille.

me feirar nasjonaldagen på ustaoset og her er alle lydar pakka inn i vatt. snøen lavar ned i går kveld kom me opp med toget og fann hytta vår «storestugu», som blir lånt ut til dei som er så heldige å jobba i statoil. me vart møtt av to kjekke hundar som ynskja oss eit varmt og vimsete velkommen. ellers var det lite folk å sjå utanom hyttetunet si oppsynsdame som fresa rundt på snøscooter. hotellet her var stengt, jokerbutikken var stengt og mixkisosken/bensinstasjonen var stengt. heldigvis har me god mat og drikke med oss og ventar innrykk av fine 17.mai-gjestar, så me skal sleppe å sittje her åleine i denne store hytta. sjølv om snøen dekkjer for sol og varme, er det herleg å vere her, berre kople heilt av og ikkje høyre ein einaste lyd.

ha ein fin nasjonaldag!

No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: