Gå til innhald

nye reiser i sikte

mars 10, 2014

om fem veker reiser me til istanbul. som de sikkert hugsar, vann eg reisegavekort frå ving i magasinet reiselyst sin julekalender i fjor. dette bruker me på hotell, medan reisa er bestilt av klm. turen varer frå skjærtorsdag (17.) til onsdag 23. april. me skal bu på midtown hotel like ved taksimplassen, som ser ut til å vera eit fint hotell. me følgjer spent med på værmeldingane frå istanbul, for foreløpig ligg me ganske likt klimamessig. me håpar jo sjølvsagt at våren har kome noko lengre der enn her når me reiser. men fint blir det nok uansett.
for å korte ned ventetida til neste reise, tek me oss ein helgetur til hatlestrand denne helga. der har statoil firmahytter, og ei av dei skal me leige saman med nokre vener. du får sjølvsagt både bilder og historiar om korleis opphaldet der var.
ha ei fin veke!

No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: