Gå til innhald

ny sekk -klar for ny tur!

april 21, 2011

her ein dag var me ein tur på chillout. eg hadde sett at dei hadde eit superbra tilbod som me ikkje kunne la gå ifrå oss; kjøp ein reisesekk -få ei reisebok med på kjøpet. mannen trengte ein ny sekk, og ei reisebok har me alltid bruk for! etter å ha fått veldig god service og gode produktbeskrivelsar (og demonstrasjonar) fall valet på ein sekk frå osprey. modellen sojourn 28″ rommar 80 liter og er ein sekk med trillekofferteigenskaper. den har altså selar, hjul, og to handtak. denne verka utruleg praktisk, og sat i tillegg behageleg på ryggen -som jo er den viktigaste eigenskapen til ein reisesekk. eg fekk viljen min så fargen vart brun.
når det kom til reisebok valde me lonely planet si frankrikebok. ein stor klosse som me gler oss til å ta med oss på reise om berre éi veke!

No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: