Gå til innhald

og vinnaren er…

februar 4, 2014

gavekort
i fjor fekk eg den beste julegåva før julafta. det var heilt tilfeldig at eg ikkje sletta e-posten med overskrifta «gratulerer, du ble vinneren av et gavekort på kr 5000!» for det var jo mest for godt til å vera sant. eg hadde nemleg delteke i magasinet reiselyst sin julekalender på facebook. opna ei luke og svart på eit spørsmål. og eg som aldri vinn nokon ting! for eit par dagar sidan var gavekortet ein realitet då det dumpa ned i postkassa vår. turen går med reiseselskapet ving til ein valfri destinasjon i tyrkia. turen er allerede bestemt, men ikkje enno bestilt. det blir ein fargerik påske i istanbul! tusen takk magasinet reiselyst og ving!

har du lyst til å stemma på meg i supersaver sin travel blog awards? i dag er siste tjangse! www.supersaver.no/konkurranse/travel-blog-awards/2013/reiseblogg

2 kommentarar leave one →
  1. februar 6, 2014 7:09 pm

    Grattis!

    Jeg føler det litt som jeg vant idag også – reiserelatert. Fikk 800 euro i gavekort på flyreiser fra SAS etter at Sydenflyet var forsinket! 🙂 Mye bedre enn Apollo som mente det kvalifiserte til kr 0,-.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: