Gå til innhald

om • about

tante reisande åse er reiseglade meg frå hordaland i noreg som nett no har vitja din kompjuter.
idéen til å laga denne reisebloggen fekk eg då eg skulle gjera research til ein tur. det var utruleg lite materiale å finna, og ingen reisebloggar som var aktuelle der og då, for akkurat mitt reisemål. det var med andre ord god plass til mine reisehistoriar, tips og bilete.
her kan du lesa om reiser eg har hatt, og planlegging av reiser eg vil gjennomføra. eg har verdas beste reisefølgje i min mann, og saman har me besøkt alle verdsdelane. og me er stadig undervegs!

for tida bur me i aberdeen, skottland, så det kjem nok ein del reisehistoriar frå storbritannia framover.

kontakt meg gjerne i kommentarfelt dersom du har spørsmål, eller på tantereisandeaase@gmail.com. eg tek gjerne på meg oppdrag!
god tur!

tante reisande åse translates to «aunt traveling åse» and is both the name of this travel blog, and me –a norwegian woman from western norway who loves to travel.
the idéa to make this blog came when i was doing some research for a trip. it wasn’t really much info to find about the destination, and no travel blogs were relevant for me. in other words, i found a gap where my travel blog would fit right in, and i started one. you can read about my trips and tips, and see photos from all of the beautiful places i’ve visited. i have the best travel companion in my husband, and together we’ll explore the world!
at the present time we live in aberdeen scotland, so look out for some travel stories from great brittain.

please do not hesitate to contact me, either in the comments box or by email to tantereisandeaase@gmail.com. i’m happy to take on assignments!
safe journey!

 

No comments yet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: